Головна Новини Зірки шоу бізнес Віддамся малому і середньому: українські блогери вирішили підтримати бізнес у період карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Віддамся малому і середньому: українські блогери вирішили підтримати бізнес у період карантину

Дорофєєва, Дантес, Бородіна, Дурнєв та інші блогери підтримають малий і середній бізнес України у важкі часи

3 квітня 2020, 17:43 comments3352
Поділіться публікацією:
Віддамся малому і середньому: українські блогери вирішили підтримати бізнес у період карантину

Українські блогери і зірки шоу-бізнесу з мільйонною аудиторією вирішили підтримати малий і середній бізнес за допомогою акції "Віддамся малому і середньому", яка передбачає безкоштовну рекламу в їхніх акаунтах в Instagram раз у 2 тижні на період карантину. Відповідна інформація розміщена на сайті акції Post4rost.

Ініціатором акції став український співак і ведучий-Володимир Дантес, який розповів, що за своє життя працював на різних посадах: від збирача яблук до співака в оперному театрі.

"Я розумію, під час кризи страждають усі, але найбільше малий і середній бізнес. Тому хочу підтримати таких же молодих, як і я, які відкрили свою першу справу і в період карантину можуть понести критичні збитки", — написав Дантес.

Ідея проекту в тому, щоб віддати один свій пост і сторiз в Instagram в якості безкоштовної реклами чужої справи протягом 3 місяців. За умовами заявку можуть прислати ті, хто "щось робить сам", але при цьому на сайті уточнюється, що "обмежень немає".

Крім Дантеса, в акції беруть участь Надя Дорофєєва, Лера Бородіна, Олексій Дурнєв, Гарік Корогодський і Олена Гудкова. У заявці потрібно розповісти про свій продукт або послугу, бізнес-цілі та місії, ціни на продукт або послугу, а також вказати ім'я та контактний номер телефону.

Як повідомляв портал "Коментарі", із-за карантину у березні в Україні розмитнили і зареєстрували на 61% менше автомобілів, ніж у минулому році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://post4rost.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!