Головна Новини Зірки шоу бізнес Співачка Надія Бабкіна в комі: лікарі взяли тест на коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Надія Бабкіна в комі: лікарі взяли тест на коронавірус

Артистку лікарі ввели в штучну кому і підключили до апарату вентиляції легенів.

7 квітня 2020, 09:37 comments4481
Поділіться публікацією:
Співачка Надія Бабкіна в комі: лікарі взяли тест на коронавірус

Російська співачка Надія Бабкіна знаходиться в комі через пневмонію. Лікарі взяли аналізи на коронавірус, повідомляє видання "Московський комсомолець", посилаючись на власні джерела.

Журналісти стверджують, що в лікарні з двобічною пневмонією артистка опинилася ще кілька днів тому, проте її близькі цей факт надійно приховували від сторонніх. Зараз вдалося з'ясувати, що стан Бабкіної погіршився. Щоб мінімізувати удар по організму, було прийнято рішення ввести співачку в штучну кому. Її підключили до апарату штучної вентиляції легенів, але лікарі запевняють, що зірка піде на поправку. Вводити її в кому знадобилося лише для того, щоб вона випадково під час руху не зачепила трубку апарата ШВЛ. В її стані це критично важливо.

Разом з тим, медики зробили тест на коронавірус. Перший з них показав негативний результат. І це при тому, що симптоматика ідентична з клінічною картиною Covid-19. Родичі Надії Бабкіної стверджують, що ні з ким із хворих на коронавірус вона останнім часом не контактувала.

Лікарі кажуть, що стан Бабкіної має позитивну динаміку. Якщо так піде і далі, незабаром співачка зможе повернутися до звичайного життя.

Раніше "Коментарі" писали про те, хто з українських нардепів заразився коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!