Головна Новини Зірки шоу бізнес Британський комік висміяв знаменитостей, які скаржаться на самоізоляцію в дорогих особняках
commentss НОВИНИ Всі новини

Британський комік висміяв знаменитостей, які скаржаться на самоізоляцію в дорогих особняках

Сатирик Рікі Джервейс порівняв "муки" зірок на карантині з роботою медиків, які щодня ризикують життям

15 квітня 2020, 14:50 comments2781
Поділіться публікацією:
Британський комік висміяв знаменитостей, які скаржаться на самоізоляцію в дорогих особняках

Відомий британський комік Рікі Джервейс заявив, що йому набридло читати в світській хроніці скарги знаменитостей, які нарікають на необхідність цілими днями перебувати в своїх триповерхових віллах з басейном на увазі карантину. Про це він розповів в інтерв'ю виданню The Sun.

При цьому Джервейс позначив, що щодня ми забуваємо про той колосальний труд, який здійснюють лікарі, цілодобово рятуючи хворих від небезпечної пандемії.

"Ці люди працюють по 14 годин за зміну і не скаржаться. У них рани від носіння масок, вони самовіддано ризикують власним здоров'ям та здоров'ям своїх сімей. Але потім я бачу, що хтось скаржиться на те, що він сидить в особняку з басейном. І, чесно кажучи, я просто не хочу це чути", — підкреслив комедіант.

Також він зізнався, що вихований в досить аскетичних умовах і тому, незважаючи на успіх і матеріальне забезпечення, як і раніше не має наміру витрачати гроші на речі, які не мають для нього ніякої практичної цінності.

"Нестача грошей навчила мене, що все найкраще — безкоштовне: друзі, природа, навчання, здоров'я. Саме тому я із задоволенням плачу податки. І саме тому я аплодую безкоштовної Національної служби охорони здоров'я Великобританії. Люди запитують мене, чому я одягаюся як бродяга. А я кажу: "Моя одяг чиста і зручна. Кого я повинен вразити?" Я не збираю машини, тому що не вмію водити. Але я не хіпі або комуніст, я думаю, що гроші потрібні для безпеки вашої родини і друзів", — сказав Рікі Джервейс.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що коронавірус, як не дивно, послужив приводом для примирення двох подруг знаменитого американського серіалу "Секс і місто".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!