Головна Новини Зірки шоу бізнес У гурті Тартак розкрили ім'я нового вокаліста
commentss НОВИНИ Всі новини

У гурті Тартак розкрили ім'я нового вокаліста

Новим вокалістом гурту "Тартак" став лідер хмельницького рок-гурту "Чумацький шлях"

21 квітня 2020, 11:06 comments2280
Поділіться публікацією:








У гурті Тартак розкрили ім'я нового вокаліста

Гурт "Тартак" розкрив ім'я свого нового вокаліста і навіть познайомив його з шанувальниками. Місце Олександра Положинського в музичному колективі зайняв лідер рок-гурту "Чумацький шлях" з Хмельницького — Сергій Строян.

Нового учасника показали шанувальникам в мережі. Представити його збиралися на живому концерті в кінці березня. Однак виступ скасували через карантин. Його перенесли в онлайн. І саме на цьому інтернет-концерті соліста познайомили з фанатами. При цьому музиканти запевняють, що самі правила карантину не порушували, як і правила самоізоляції. Також пообіцяли, як тільки ситуація стабілізується — буде багато музичних сюрпризів.


Український гурт "Тартак" створили у 1996-му році. Один з її творців — колишній соліст Олександр Положинський. Він прийняв рішення залишити музичний проект в лютому. Після цього музиканти почали шукати нового вокаліста. Група з моменту створення записали 10 студійних альбомів. Також відзняли близько півсотні відеокліпів.
Сергій Строян досі не заявив про завершення своєї кар'єри в "Чумацькому шляху". Чи буде він співпрацювати з двома групами одночасно — неясно. В Facebook він написав, що завжди був прихильником "Тартака" і досі не може повірити, що опинився серед своїх кумирів і буде з ними працювати.

Раніше "Коментарі" розповідали, чому групу "Тартак" покинув її засновник — Олександр Положинський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!