Головна Новини Зірки шоу бізнес "Оскар" в умовах COVID-19: Кіноакадемія змінила вимоги до фільмів-номінантів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Оскар" в умовах COVID-19: Кіноакадемія змінила вимоги до фільмів-номінантів

Премія Оскар-2021 буде вручений тільки за ті фільми. які транслювалися в онлайн-режимі

30 квітня 2020, 00:47 comments2396
Поділіться публікацією:
"Оскар" в умовах COVID-19: Кіноакадемія змінила вимоги до фільмів-номінантів

Американська кіноакадемія оголосила про деякі зміни у правилах премії "Оскар" у зв'язку з пандемією коронавірусу, про що повідомляється на офіційному сайті премії.

Так, у наступному році номінація вищої премії в кіноіндустрії буде проходити тільки серед тих фільмів, що в 2020 році транслювалися онлайн.

"Академія вірить, що немає кращого способу випробувати магію кіно, ніж побачити фільм в кінотеатрі. Проте трагічна пандемія COVID-19 обумовлює необхідність введення тимчасового виключення з наших правил відбору нагород. Академія підтримує наших членів і колег у цей період невизначеності. Ми усвідомлюємо важливість того, щоб їх роботу побачили, особливо зараз, коли глядачі цінують фільми більше, ніж коли-небудь", — зазначено в повідомленні.

Також повідомляється, що автори картин повинні надати членам кіноакадемії копії фільмів для перегляду на спеціальному захищеному сайті протягом 60 днів з дня виходу фільмів онлайн.

При цьому стрічки повинні відповідати всім іншим критеріям, необхідним для висунення на "Оскар". Нове правило діє тільки для номінантів 93-ї церемонії, яка пройде в 2021 році.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що оскароносний фільм "Паразити" був звинувачений в плагіаті, що є прецедентом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!