Головна Новини Зірки шоу бізнес Трейлер українського режисера Василя Москаленко похвалила сама Дженніфер Еністон
commentss НОВИНИ Всі новини

Трейлер українського режисера Василя Москаленко похвалила сама Дженніфер Еністон

Оцінка від голлівудської актриси Дженніфер Еністон - ще не вся "родзинка" цього проекту: зйомка ролика обійшлася Василю Москаленко в 1 долар США

21 травня 2020, 19:19 comments2700
Поділіться публікацією:
Трейлер українського режисера Василя Москаленко похвалила сама Дженніфер Еністон

Голлівудська актриса і лауреат премії "Золотий Глобус" Дженніфер Еністон в своєму Instagram похвалила українського режисера Василя Москаленка за короткометражний ролик "Людина-Яблуко", який вийшов англійською мовою тиждень тому.

Унікальність проекту в тому, що він був зроблений під час карантину, не порушуючи режим соціального дистанціювання. Всі зйомки пройшли в квартирі режисера в кімнаті в 15 квадратних метрів. На майданчику було тільки 2 людини, а бюджет склав всього 1 долар США.

Такий креативний підхід до зйомок викликав великий резонанс у самому Голлівуді. Трейлер був розміщений на ресурсах телекомпаній FOX (входить в корпорацію 21st Century Fox), NBC (який є частиною медіакомпанії "NBCUniversal" і ABC (власником якої є Компанія Уолта Діснея).

"Для мене було повною несподіванкою, що проект настільки сподобається американським глядачам. Я дійсно розраховував на американську аудиторію, знімаючи англійською. Ми залучили актора дубляжу з Великобританії, працював з "Марвел" (що випускає компанією найвідоміші Супергеройському фільми). Однак я і уявити не міг, що ролик викличе такий резонанс", — розповів режисер фільму Василь Москаленко.

У відповідь на визнання Еністон, Москаленко зняв короткометражний фільм, в якому намалював портрет актриси і запропонував їй роль у своєму кіно.

Для довідки: "Apple-man" — пародійний супергеройський фільм. Автор сценарію і режисер — Василь Москаленко. Оператор-постановник — Володимир Кратінов.

Василь Москаленко починав кар'єру як режисер розважальних тревел-шоу на Новому Каналі та ICTV. У 2016 вирішив спробувати себе в кіно. Перший проект — фільм "Синтетична Любов" — отримав фестивальні нагороди в США, Канаді та Великобританії. Такі проекти — хоррор BED AND BREKFAST, драма "THE SUPERHUMAN" і THE CHERNOBYL FALLOUT (представлений Film.UA Distribution в рамках кіноринку на Берлінале 2020).

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в День української вишиванки зірки і політики показали свої етнічні вбрання в спеціальному флешмобі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!