Головна Новини Зірки шоу бізнес П'ять зіркових пар, чия любов в кіно стала реальною
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять зіркових пар, чия любов в кіно стала реальною

Гра в любов інколи переростає у справжні почуття

28 травня 2020, 17:20 comments7207
Поділіться публікацією:
П'ять зіркових пар, чия любов в кіно стала реальною

Є багато світових знаменитостей, які зустріли своє кохання на знімальному майданчику. Їм вдалося чудово зіграти кохання в кіно і продовжити її в реальному житті. Деякі пари розлучилися, а деякі досі щасливі разом.

Бред Пітт і Анджеліна Джолі

Стосунки актора Бреда Пітта і голлівудської красуні Анджеліни Джолі зав'язалися на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт", де вони грали подружню пару. Але пристрасть на екрані швидко переросла в справжню. І незважаючи на те, що зіркова пара вже не разом, у відносинах вони були 10 років і зараз виховують шістьох дітей.

JvCjK9v3Ze_p-3endA83kA1hp.jpg

Райан Рейнольдс і Блейк Лайвлі

Зігравши обраницю "Зеленого ліхтаря" в однойменній кіноісторії, білява красуня Блейк і в житті не змогла встояти перед чарівністю Райана. Актори живуть у шлюбі з 2012 року, виховують трьох дітей і по-справжньому щасливі.

whvV4VgoRDgqMwO5mlQTKin0j.jpg

Курт Рассел і Голді Хоун

Одна з найміцніших пар Голлівуду утворилася після зйомок легендарної комедії "За бортом", де відносинам головних героїв в їх виконанні хочеться аплодувати. Разом пара вже 37 років, у них є спільний син і дочка від першого шлюбу актриси, яка дуже любить свого вітчима.

Ld1Cif3A_Lp0SmnhTYBPDqAzG.jpg

Деніел Крейг і Рейчел Вайс

Актори разом працювали над трилером "Будинок мрій", де зіграли подружню пару. Але після закінчення зйомок вони продовжили спілкуватися, а в 2011 році зв'язали себе узами шлюбу. Знаменитості досі разом, у них є спільна дочка, і по одній дитині від попередніх шлюбів.

555.jpg

Джонні Депп і Ембер Херд

Зірка "Піратів" зустрів на зйомках комедійної драми "Ромовий щоденник" актрису Ембер Херд, яка настільки "запала в душу" знаменитості, що він кинув свою сім'ю, щоб бути з нею. Незабаром Депп зробив білявці пропозицію руки і серця, але прожив з нею в шлюбі всього два роки. Зараз зірки продовжують з'ясовувати свої стосунки в суді.

V_WSQE73_P0qOuUz6fwVK-8J0.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які знаменитості стануть батьками в 2020 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!