Головна Новини Відео 2020 Відеофакт: літак жорстко сів на «черево» у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеофакт: літак жорстко сів на «черево» у Росії

У Росії літак здійснив екстрену посадку через поломку шасі

9 лютого 2020, 17:44 comments4780
Поділіться публікацією:
















Відеофакт: літак жорстко сів на «черево» у Росії

В Росії літак здійснив екстрену посадку через несправність шасі, приземлившись на "черево". Відео опублікували в мережі.

За даними російських медіа, пригода сталася близько 12:30 (за московським часом) в аеропорту Усінська, Республіка Комі. Відомо, що пасажирський літак Boeing вдарився хвостовою частиною о злітно-посадкову смугу. Жорстку посадку довелося робити через те, що у літака склалися стійки шасі. Попередньо, повідомляють про несправність шасі.


Зазначимо, що на борту перебувало 94 особи, ніхто не постраждав. Аеропорт поки що закрили, щоб ліквідувати наслідки посадки. Всі обставини події перевірить поліція.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в аеропорту Сабіхи Гекчена, який знаходиться в турецькому Стамбулі, пасажирський літак виїхав за злітно-посадочну смугу і буквально розвалився на частини. Так, 179 із 183 пасажирів і членів екіпажу були поранені. Три людини померли в лікарні після аварії. Влада Стамбула заявила, що літак перевозив 177 пасажирів і шість членів екіпажу із західної провінції Ізмір.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!