Головна Новини Відео 2020 Молитва і матюки: реакція росіян на портрет Путіна в ліфті
commentss НОВИНИ Всі новини

Молитва і матюки: реакція росіян на портрет Путіна в ліфті

Блогер повісив портрет президента РФ Володимира Путіна в ліфт і зняв реакцію мешканців будинку

9 лютого 2020, 20:58 comments7719
Поділіться публікацією:








Молитва і матюки: реакція росіян на портрет Путіна в ліфті

Російський блогер Башир Дохов влаштував незвичайний "пранк": повісив портрет президента РФ Володимира Путіна в ліфті однієї з багатоповерхівок Москви. Відео опубліковане на каналі "Блог Бабулі" в YouTube.

Так, майже 7-хвилинний ролик набрав вже більше 1,6 млн переглядів за кілька днів. На запису зняті реакції кількох мешканців будинку, які входять в ліфт і бачать портрет президента. "Повішений" Путін викликав різні реакції, більшість – реагували з гумором. Багато раділи, що "покаталися з Путіним", часто жителі сміялися, як тільки входили в ліфт, а одна дівчина – жартома почала молитися портрету. Хоча нерідко прозвучали у ролику і нецензурні вирази. "Твою м*ть!.. Ох**нели", — сказав перший чоловік, а потім перевірив, як закріплений портрет на стіні. Ще одна жінка, увійшовши в ліфт трохи сторопіла і промовила: "О, ну, что это?". Одна з мешканок, дивлячись на картину, припустила, що може "це вербування. Хтось з людей запідозрив в "очах Путіна" наявність камер, кому-то було "страшно", а одна дівчина заявила, що "це найгірше, що могло статися в будинку після капремонту!". Правда, не всі впізнали головного російського Володимира – дитина на відео запитала у дорослого: "Це Чайковський?". Наостанок чоловік оцінив побачене досить емоційно: "Ох**ли, бл***!".


В коментарях користувачі переважно позитивно відгукнулися про "пранк", а багато хто запропонував проводити вибори в ліфтах, мовляв, тоді можна побачити справжнє ставлення росіян до влади. "Всі розуміють, в якій країні живуть. Навіть якось не по собі, все гірше, ніж я думав", — йдеться в одному з коментарів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Кремлі придумали спосіб, як захистити Путіна від коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!