Головна Новини Відео 2020 У Росії заарештували хлопця, який розіграв «судоми через коронавірус» у метро
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії заарештували хлопця, який розіграв «судоми через коронавірус» у метро

У мережі з'явилося відео, як у Росії «пранкер» влаштував розіграш у вагоні метро, налякавши всіх «коронавірусом»

11 лютого 2020, 10:20 comments3585
Поділіться публікацією:
У Росії заарештували хлопця, який розіграв «судоми через коронавірус» у метро

Під час поїздки в метро Москви громадянин Таджикистану затіяв "пранк": раптово впав на підлогу і зображував судоми через "коронавірус". Розіграш обернувся взяттям під варту. Про це пише Deutsche Welle.


Так, на початку лютого у вагоні поїзда, що прямував від станції метро "Полєжаєвська" до станції метро "Вулиця 1905 року", хлопець імітував напад через коронавірус. А його спільники – панічно кричали на весь вагон, що у хлопця китайська інфекція. На відео можна побачити, як пасажири у вагоні відсаджуються від хлопця, а коли поїзд зупинився – більшість швидко залишають вагон.

Повідомляється, що рішенням Черемушкінського районного суду Москви жартівник — Кароматулло Джаборов, який родом з Таджикистану — взятий під варту до 8 березня. "Пранкеру" загрожує до п'яти років ув'язнення за "хуліганство". Тим часом, адвокат фігуранта заявив, що розіграш був влаштований для привернення уваги влади до проблеми.

За даними росЗМІ, затримано ще двох його ймовірних спільників. З обох взяли підписки про невиїзд. Поліція провела обшуки, вилучивши комп'ютер і мобільні телефони. Розслідування триває.

Раніше "Коментарі" писали, що тайванці вирішили в цілях профілактики коронавірусу прибрати з серіалів "поцілункові моменти".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!