Головна Новини Відео 2020 Відеофакт: нардепи масово порушують ПДР біля Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеофакт: нардепи масово порушують ПДР біля Ради

Активісти зняли на відео, як нардепи біля Ради порушують правила дорожнього руху

18 лютого 2020, 10:21 comments3534
Поділіться публікацією:








Відеофакт: нардепи масово порушують ПДР біля Ради

Біля будівлі Верховної Ради народні депутати лінуються дотримуватися правил дорожнього руху і зупиняються, кому де заманеться. Крім того, деякі з парламентаріїв перебігають дорогу на червоне світло світлофора. Відео таких порушень з'явилося на Youtube-каналі громадської організації "Зупини лося".

Так, на кадри активістів потрапили представники різних політсил: й "ОПЗЖ", й "Слуги народу", і "Батьківщини", і "Євросолідарності". Найбільше число порушень ПДР пов'язано з некоректною зупинкою авто. Замість того, щоб припаркувати машину за правилами і висадити нардепа в належному місці, водії зупиняються ближче до будівлі Ради, на регульованому перехресті. При цьому, не звертають увагу на знаки. Багато парламентаріїв, помітивши "стеження", пообіцяли більше не порушувати. А ось деякі заявили, мовляв, з мене не питайте, "я ж не водій". Кільком водіям, які зупинилися в неправильній зоні, поліція виписала штрафи.

Ще активісти зняли, як нардепи Давид Арахамія та Наталія Королевська перебігають дорогу на "червоний". Арахамія вибачився, але виправдав вчинок тим, що дуже поспішає. Правда,  говорить, що при дітях не порушує, щоб не давати поганий приклад.


Раніше "Коментарі" опублікували відео, де нардеп Жан Беленюк проводить екскурсію депутатською їдальнею в Раді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!