Головна Новини Відео 2020 Відеофакт: пішохідний міст у Миколаєві «здуло» вітром
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеофакт: пішохідний міст у Миколаєві «здуло» вітром

Момент, як від берега відривається частина мосту в Миколаєві через річку Інгул, потрапив на відео

24 лютого 2020, 16:50 comments9417
Поділіться публікацією:
















Відеофакт: пішохідний міст у Миколаєві «здуло» вітром

Сьогодні негода вирує відразу у кількох областях України. Так, сильний вітер в Миколаєві буквально здув пішохідний міст. Про це пишуть місцеві медіа, відео обвалення опубліковано в мережі.


Повідомляється, що обвалилась одна секція пішохідного понтонного мосту через річку Інгул, яка впритул прилягала до берега. Тепер пройти пішки мостом з Нижнього БАМу в бік парку "Перемога" не вийде. Додамо, що в регіоні пориви вітру можуть досягати до 29 м в секунду. Ймовірно, що внаслідок шквального вітру металева конструкція моста не витримала, відокремилася від бетонної частині з боку набережної та впала у воду. Зазначимо, що частину мосту вже огородили стрічкою. Служби на місці інциденту працюють над усуненням негараздів.



Обласна ДСНС повідомляє жителям Миколаєва і регіону про штормове попередження, зокрема, акцентують увагу на загрозі життю та здоров'ю унаслідок частих випадків падіння дерев.

Раніше портал "Коментарі" писав, що сьогодні в Україні спостерігається погіршення погоди: у Києві повністю затоплена вулиця Володимира Брожка, а поблизу станції "Сирець" прямо біля дороги утворився "гейзер" із стічних вод.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!