Головна Новини Відео 2020 Відеофакт: Милованов влаштував майстер-клас з чхання
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеофакт: Милованов влаштував майстер-клас з чхання

Як правильно чхати, щоб не розносити віруси, українцям показав міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Мілованов

27 лютого 2020, 15:32 comments4742
Поділіться публікацією:








Відеофакт: Милованов влаштував майстер-клас з чхання

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов розповів українцям, як потрібно чхати, щоб не "ділитися" потім бактеріями. В мережі опублікували відеофрагмент з брифінгу щодо державної підтримки підприємств, на якому й можна побачити майстер-клас з чхання від міністра.

Так, міністр розповів про Всеукраїнську інформаційну кампанію проти коронавірусу, яку будуть проводити на підприємствах, в дитсадках і школах. Для цього Милованов продемонстрував плакат з інформацією про протидію коронавірусу. Зокрема, там пояснюється, як правильно чхати або кашляти, щоб не інфікувати якимось вірусом оточуючення.

"Під час чхання прикривайте ніс не рукою, а серветкою або згином ліктя. Не рукою, а серветкою, яку потім викиньте", — пояснив міністр.

Тому що, приміром, потім ви будете з кимось вітатися за руку і станете переносником вірусу. Якщо ж ви обіймайтеся з кимось і раптом захотіли чхнути, додав Милованов, то тоді вже "ногою прикривайтеся".


Нагадаємо, внаслідок епідемії коронавірусу українська влада планує ввести температурний контроль (скринінг) не тільки на кордоні, але й на КПВВ в районі адміністративної межі з АР Крим, а також на лінії розмежування з окремими районами Донецької і Луганської областей. Експерти прокоментували це рішення для порталу "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!