Головна Новини Відео 2020 Новий міністр хотів зайняти місце Зеленського в Раді: курйозне відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий міністр хотів зайняти місце Зеленського в Раді: курйозне відео

Новоспечений міністр економіки Ігор Петрашко переплутав трибуни Ради і пішов приносити присягу на місце президента, чим насмішив колег

17 березня 2020, 12:51 comments10381
Поділіться публікацією:








Новий міністр хотів зайняти місце Зеленського в Раді: курйозне відео

Під час засідання Верховної Ради з новообраним міністром економіки Ігорем Петрашком стався курйозний випадок: він переплутав трибуну для виступу з місцем президента. Засідання транслював телеканал "Рада".

Так, коли Петрашка запросили принести присягу, то він став підніматися сходами до місця президента України. У відповідь на його дії в залі почувся сміх. Потім колеги швидко підказали Петрашкові, що він пішов не туди, й той розвернувся назад. І вже після цього "складного шляху" зайняв місце за правильною трибуною. На курйозну поведінку Петрашка відреагував і спікер ВРУ Дмитро Разумков.

"Сміливо", — жартома прокоментував "блукання" міністра Разумков.


Нагадаємо, Верховна Рада призначила нового міністра економрозвитку, торгівлі та аграрної промисловості. Відомство очолив економіст Ігор Петрашко. За його кандидатуру проголосували 243 народних депутата. Мінус одне вакантне місце в уряді Дениса Шмигаля. Портфель міністра економрозвитку депутати більшістю голосів віддали Ігорю Петрашку під час позачергового засідання парламенту. Напередодні його кандидатуру вніс у парламент сам прем'єр. Петрашко повинен очолити Міністерство економіки, торгівлі та сільського господарства. Хоча, розпускаючи попередній уряд, представники моноільшості обіцяли розділити це відомство на два — Мінекономіки та Міністерство сільського господарства. Проте так цього і не зробили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!