Головна Новини Відео 2020 Відеофакт: харків'яни під час карантину "грають у хованки" в трамваї, ухиляючись від копів
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеофакт: харків'яни під час карантину "грають у хованки" в трамваї, ухиляючись від копів

У Харкові під час карантину в громадському транспорті порушують правило проїзду 10-ти чоловік, роблять це без скандалів, а за допомогою однієї хитрощі

21 березня 2020, 17:41 comments9742
Поділіться публікацією:
Відеофакт: харків'яни під час карантину "грають у хованки" в трамваї, ухиляючись від копів

У Харкові, як і в багатьох інших містах України, правило "десятки" в громадському транспорті під час карантину не дотримується. Так, жителі перевищують ліміт пасажирів в транспорті, але ховаються від поліції, присідаючи навпочіпки. Відео таких карантинних "хованок" у салоні харківського трамвая опублікував місцевий паблік у Facebook.


Щоб копи не засікли порушення правил карантину через коронавірус, "зайві" у салоні трамвая просто ховаються з поля зору правоохоронців під час їзди: сідають у салоні навпочіпки, коли проїжджають повз поліцейських. Додамо, що "команди" дає водій.

"Кондуктор 6 трамвая кричить і просить сховатися, так як штраф 1000 грн, всі дружно на прохання присіли", — йдеться у публікації.

Раніше портал "Коментарі" розповів, що у Харкові відбулися кілька бійок між пасажирами і водіями трамваїв, які відмовилися пускати в салон більше 10 осіб, як говорять правила карантину при коронавірусі. Так, пасажири розбили лобове скло в одному з трамваїв. В результаті, рух заблоковано, а щоб заспокоїти розлючений натовп, на місце прибули поліцейські та військові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!