Головна Новини Відео 2020 Відеофакт: у Кропивницькому пара розбила лобове скло автобуса, коли кондуктор попросив надягти маски
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеофакт: у Кропивницькому пара розбила лобове скло автобуса, коли кондуктор попросив надягти маски

У Кропивницькому чоловік та жінка не захотіли дотримуватися «масочного режиму» через карантин та почали руйнувати автобус, потрапивши на відео із камер спостереження

2 квітня 2020, 18:27 comments7723
Поділіться публікацією:
Відеофакт: у Кропивницькому пара розбила лобове скло автобуса, коли кондуктор попросив надягти маски

Українці продовжують порушувати правила карантину, а деякі мешканці на обмеження реагують агресивно. Так, у Кропивницького жінка та чоловік на прохання кондуктора надягти маски та не порушувати карантин почали розбивати лобове скло автобусу. Відео інциденту оприлюднила Кропивницька міська рада на сторінці у Facebook.

Як розповів заступник міського голови Олександр Вергун, подія сталася на 103 маршруті, в автобусі А 26. Двоє пасажирів на кінцевій зупинці зайшли до салону, але кондуктор зауважила, що, через карантинні заходи, проїзд в автобусі можливий лише в масках. На що чоловік та жінка вийшли з автобуса і почали вибивати лобове скло та двері. А потім ще й поцілили в лобове скло цеглиною. Повідомляється, що автобус довелось зняти з рейсу, на ремонт необхідно 16 тисяч гривень.

Крім того, за інформацією директора ПП "Олікс" Дмитра Вінницького схожа історія сталась і на 44 маршруті. Там водій маршрутки із сімома пасажирами відмовився брати чоловіка на зупинці, і той жбурнув у відповідь камінням.

Раніше портал "Коментарі" писав, що у Миколаєві пасажири побили водія трамвая за відмову везти більше 10 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!