Головна Новини Відео 2020 Пінгвіни «захопили» океанаріум у Чикаго: незвичні відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Пінгвіни «захопили» океанаріум у Чикаго: незвичні відео

Поки океанаріум Shedd Aquarium в Чикаго закритий на карантин, співробітники публікують відео з пінгвінами, які з великою цікавістю розглядають своїх сусідів і вільно розгулюють приміщеннями

4 квітня 2020, 23:55 comments11926
Поділіться публікацією:
























Пінгвіни «захопили» океанаріум у Чикаго: незвичні відео

Океанаріумом Shedd Aquarium у Чикаго продовжують гуляти пінгвіни. Через відсутність відвідувачів вони гуляють залами і вивчають своїх сусідів. Незвичні відео прогулянок тварин під час карантину публікують на каналі океанаріуму в Youtube.


Поки океанаріум закритий для публіки, персонал із догляду за тваринами і ветеринари знаходяться на місці 24/7. Без гостей у будівлі, доглядачі стають творчими і придумують цікаві активності для вихованців, щоб ті отримували новий досвід.


Нещодавно на каналі з'явилися декілька відеороликів про те, як пінгвіни з великою цікавістю прогулюються залами будівлі, приміром, відвідали ігрову зону. А ще знайомляться з підводним світом, особливо цікавою вийшла зустріч "чорно-білих" з білухами.


Поки океанаріум закритий на карантин і відвідувачів туди не пускають, пінгвіни можуть вільно гуляти приміщенням. Особливий інтерес у них викликали сусіди. Біля акваріумів з рибами птиці зупинялися найчастіше і подовгу розглядали підводних жителів. Для наймолодших пінгвінів, взагалі, вперше випав шанс побувати в тих місцях, де раніше бувати їм було заборонено. Таким чином співробітники океанаріуму хочуть ще й розважити птахів, які, опинившись в ізоляції, залишилися без уваги відвідувачів.

Раніше "Коментарі" писали, що коронавірус пішов на користь пінгвінам з Чикаго. Оскільки побачити в живу пінгвінів зараз відвідувачі океанаріуму не можуть, працівники вирішили докладно розповідати про життя своїх підопічних в мережі. Тим більше вони в відпустку піти не можуть, бо повинні весь час доглядати за живністю та регулярно її годувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!