Помер син Усама бен Ладена, за якого Білий Дім призначив нагороду

Білий Дім поки не спростував і не підтвердив смерть Хамзи бен Ладена

Розвідувальні дані про смерть сина ліквідованого американським спецназом в 2011 році ватажка терористичного угруповання "Аль-Каїда" Усами бен Ладена надійшли в Білий дім у Вашингтоні.

Про це передає американський канал NBC.

Інформація від розвідки не повідомляє про те, коли і де помер Хамза бен Ладен. Невідомо, чи зіграли Сполучені Штати Америки якусь роль в смерті сина терориста № 1. Поки не ясно і те, чи вважає Вашингтон інформацію про смерть молодшого бен Ладена правдивої та підтвердженої.

За інформацією ЗМІ, Хамза бен Ладен раніше був відображений на деяких пропагандистських відеозаписах, які поширювала відома терористична організація "Аль-Каїда". Федеральне бюро розслідувань США в 2017 році зробило заяву, що син бен Ладена готується стати одним з ватажків цього угруповання.

Відзначимо, Сполучені Штати Америки оголосили нагороду в 1 мільйон доларів за будь-яку корисну інформацію про місцезнаходження сина терориста №1 в світі. У Вашингтоні вважають, що син Усами бен Ладена став одним з керівників терористичної організації "Аль-Каїда" після смерті свого батька, який очолював угруповання.

У Центральному розвідувальному управлінні вважають, що бен Ладену-молодшому близько 30-33 років. Припускають, що він одружений на дочці одного з терористів, який причетний до терактів у США 11 вересня 2001 року.

Нагадаємо, Дональд Трамп посилив вимоги для торгових відносин з Китаєм.