Головна Новини Світ Європа У Польщі скасували податок на доходи фізосіб
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі скасували податок на доходи фізосіб

Податок зменшився для молодих працівників з 18% до нуля

2 серпня 2019, 06:35 comments1334
Поділіться публікацією:
У Польщі скасували податок на доходи фізосіб

У Польщі відтепер не буде податку на доходи фізичних осіб для молодих працівників, які отримують менше 85,5 тис. злотих (20 тис. євро) в рік. Про це передає DW.

Податок зменшився для молодих працівників з 18% до нуля. Зазначається, що таке рішення раніше прийняв польський уряд, щоб зупинити виїзд громадян з країни. Очікується, що таке рішення дозволить збільшити стан близько двох мільйонів громадян.

Нещодавно прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький заявив, що сподівається, що це "унеможливить подальші втрати, обескровлеванию населення, що особливо боляче для нації, суспільства, коли мова йде про молодого покоління".

Моравецький додав, що з моменту вступу Польщі в Європейський союз в 2004 році з країни виїхали близько півтора мільйонів поляків — це майже населення Варшави. За іншими даними, країну покинули близько двох мільйонів громадян Польщі.

DW зазначає, що за результатами нещодавніх опитувань вже 15% поляків заявили, що готові повернутися в рідну країну. Найбільше позитивних відповідей про повернення дали ті громадяни Польщі, які зараз проживають у Великобританії.

 Як раніше повідомляли "Коментарі", вгалузі Польщі завершують підготовку імміграційної стратегії, що має на меті пом'якшення правил працевлаштування мігрантів. За інформацією видання, згідно з новими правилами дозвіл на роботу в країні для іноземців буде дійсним протягом п'яти років, а, зокрема, філіппінцям і в'єтнамцям його не потрібно зовсім.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!