Головна Новини Світ Африка Військовий конфлікт у Малі: з'явилися подробиці про вбивство 53 військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий конфлікт у Малі: з'явилися подробиці про вбивство 53 військових

В ході терористичного нападу загинуло 53 військових і один цивільний чоловік. Усіх вбитих впізнали

2 листопада 2019, 10:09 comments2561
Поділіться публікацією:
Військовий конфлікт у Малі: з'явилися подробиці про вбивство 53 військових

У Малі під час нападу на військовий об'єкт загинули 54 людини. Пригода сталася в населеному пункті Инделимане, що знаходиться недалеко від кордону з Нігером. Про це пише видання DW.

Як стало відомо, трагедія сталася напередодні ввечері. В ході терористичного нападу загинуло 53 військових і один цивільний чоловік. Усіх вбитих впізнали. Військові формування країни продовжують шукати людей, причетних до злочину.

"Як повідомили в збройних силах країни, поки ситуація в районі нападу залишається контрольованою — з цією метою туди надіслали військове підкріплення, ведеться пошук нападників", — йдеться на сайті.

Також уточнюється, що місяць тому, під час ще одного нападу, загинуло 40 малійських солдатів, проте реальна кількість убитих може бути набагато більше.

Раніше портал "Коментарі" писав, що МЗС Німеччини виділило 2,7 млн євро федеральному уряду Сомалі на проведення виборів в країні. Кошти підуть на зміцнення виборчого процесу, який запланований на 2021 рік.

"Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини виділило 2,7 млн євро на підтримку реалізації спільної програми з проведення загальних виборів у Федеративній Республіці Сомалі", — йдеться у заяві МЗС Німеччини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!