Головна Новини Світ Африка Пливли до Європи: в Західній Африці на кораблі потонули 57 мігрантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Пливли до Європи: в Західній Африці на кораблі потонули 57 мігрантів

Мігранти із Західної Африки на кораблі направлялися за кращим життям у Європу

5 грудня 2019, 08:59 comments2333
Поділіться публікацією:
Пливли до Європи: в Західній Африці на кораблі потонули 57 мігрантів

У Західній Африці 4 грудня корабель з Гамбії потонув біля узбережжя Ісламської республіки Мавританія. Про це інформує Reuters з посиланням на повідомлення міграційного агентства ООН.

Як повідомили в Міжнародній організації з міграції, судно вирушило з Гамбії ще тиждень тому. Всього на борту було близько 150 мігрантів, як мінімум 57 чоловік — загинули.

Видання пише, що маршрут кораблів з Африки в Європу раніше був популярним серед мігрантів, які намагалися перебратися в інші країни в пошуках роботи і кращого життя. Однак ця надзвичайна ситуація стала однією з найбільш смертоносних, оскільки спроби переїхати зменшилися, коли Іспанія посилила патрулювання в середині 2000-х років.

Відзначається, що Західна Африка, в яку входить найбільша кількість країн континенту з розвитком економік, з усіх сил намагається створити достатню кількість робочих місць. Проте жителі все одно вирушають небезпечними маршрутами, щоб емігрувати в Європу.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Британії сталася страшна загибель 39 мігрантів з В'єтнаму, бездиханні тіла яких знайшли в рефрижераторі вантажівки у графстві Ессекс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!