Головна Новини Світ Африка Проливні дощі на Мадагаскарі: десятки загиблих і зниклих безвісти
commentss НОВИНИ Всі новини

Проливні дощі на Мадагаскарі: десятки загиблих і зниклих безвісти

Зливи на Мадагаскарі тривають вже шостий день

25 січня 2020, 17:22 comments1924
Поділіться публікацією:
Проливні дощі на Мадагаскарі: десятки загиблих і зниклих безвісти

На північному заході Мадагаскару негода призвела до людських жертв і руйнувань. Проливні дощі не припиняються з 19 січня, передає Xinhua.

Повідомляється, що вже відомо про 21 загиблого, майже стільки ж – 20 осіб  вважаються зниклими безвісти. Всього постраждало через негоду понад 90 тис чоловік, за даними Національного управління з катастроф і ризиків Мадагаскару.

Проливні дощі тривають вже шостий день, у результаті чого підвищився рівень води у річках, багато будівель зруйновані, а частина доріг — розмита. Зазначається, що в управлінні катастроф та ризиків прийняли ряд надзвичайних заходів для проведення рятувальних операцій. Однак метеорологічна служба країни вже скасувала попередження про зливи в постраждалому районі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що два невеликих острови у Південній Суматрі, провінція Індонезії, вже зникли внаслідок підвищення рівня моря, а ще чотири острови – під загрозою швидкого затоплення. Всього ж в країні в низинних прибережних районах на 17 тис островах мешкають мільйони людей, які ризикують залишитися без помешкань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!