Головна Новини Світ Африка У Руанді через проливні дощі загинули 13 осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

У Руанді через проливні дощі загинули 13 осіб

Сильні зливи обрушилися на Руанду

4 лютого 2020, 04:00 comments1789
Поділіться публікацією:
У Руанді через проливні дощі загинули 13 осіб

У Руанді через проливні дощі загинуло тринадцять людей, багато постраждалих. Про це повідомляє міністерство по боротьбі з надзвичайними ситуаціями країни.

Сильні зливи знову заливають Руанду.

"Тринадцять людей загинули, 15 будинків зруйновані", — йдеться в повідомленні

Стихійні лиха стали частим гостем багатьох африканських країн. Так, декілька місяців тому з-за сильних дощів загинули більше десяти людей, а понад п'ять тисяч осіб були евакуйовані.

Більше трьох тисяч осіб з них тимчасово зупинилися у родичів, більше 1 тисячі осіб розмістилися в орендованих урядом будинках.

 Раніше "Коментарі" писали, що дожди, які почалися в Австралії загасили частина масштабних пожеж, які з листопада 2019 року вирують на континенті. Дощ почався в середу за місцевим часом в штатах Новий Південний Уельс і Вікторія – двох з декількох штатів, які найбільше постраждали від масштабних лісових пожеж. Метеорологи прогнозують, що дощі триватимуть до вихідних.Незважаючи на те, що дощі стали порятунком для регіону, метеорологи побоюються нових, пов'язаних з ними небезпек. Так, сильні дощі, поривчастий вітер і грози створюють потенціал для раптової повені, особливо в випалених районах Нового Південного Уельсу і Вікторії, які тепер уразливі для зсувів і дерев, які будуть спускатися вниз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!