Головна Новини Світ Африка Прем'єр-міністру Лесото пред'явили звинувачення у вбивстві дружини
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр-міністру Лесото пред'явили звинувачення у вбивстві дружини

Колишню дружину прем'єра Лесото — Липолело Табане — застрелили в 2017 році біля будинку подружжя в Масеру, столиці Лесото

21 лютого 2020, 01:27 comments2082
Поділіться публікацією:
Прем'єр-міністру Лесото пред'явили звинувачення у вбивстві дружини

80-річному прем'єру південноафриканської країн Лесото Томасу Табане висунуть звинувачення у вбивстві попередньої дружини Липолело. Про це повідомляє Reuters.

"Прем'єр-міністру висунуто звинувачення у вбивстві (колишньої дружини — ред.). Поліція готує директиви і, швидше за все, звинувачення оголосять завтра (у п'ятницю, 21 лютого — ред.)", — цитує заяву інформагентство.

У той же час Табане оголосив, що в кінці червня 2020 року піде з посади прем'єра країни з-за похилого віку.

"Я сумлінно служив своїй країні. Я працював заради мирного і стабільного Лесото ... Враховуючи свій вік, я вже не маю так багато сил ... Тому я йду з посади прем'єр-міністра з кінця червня", — сказав Томас Табане у радіозверненні, не згадавши про вбивство своєї попередньої дружини.

Офіс Табане відмовився коментувати заяву поліції, пояснивши, що прем'єру ще не пред'явили звинувачення.

Нагадаємо, колишню дружину прем'єра Лесото — Липолело Табане — застрелили в 2017 році біля будинку подружжя в Масеру, столиці Лесото. Тоді між Липолело і Томасом Табане відбувався процес розлучення.

Спочатку у вбивстві звинувачували невідомих озброєних чоловіків, однак пізніше підозра впала на нинішню дружину Табане — Месаю. Їй інкримінують вбивство на замовлення, для якого вона найняла вісім осіб.

Як повідомляло видання "Коментарі", відома британська телеведуча Кароліна Флек, яка зустрічалася з принцом Гаррі, покінчила життя самогубством. Жінку знайшли мертвою у її лондонській квартирі. У березні суд повинен був винести 41-річної Флек вирок. Її підозрювали в нанесенні тілесних ушкоджень своєму 27-річному хлопцеві. Проте всі звинувачення дівчина заперечувала. Через події скандалу телеведучу звільнили з телеканалу ITV. Після цього Флек зайняла посаду ведучої реаліті-шоу про пластичної хірургії.Як відомо, стосунки з принцом Гаррі в Флек зав'язалися в 2009 році. Пара познайомилася через спільних друзів, після чого почала зустрічатися. Після того, як ЗМІ почали активно публікувати інформацію про їхні стосунки, пара розлучилася. Вже пізніше принц Гаррі зустрів Меган Маркл, яка стала його законною дружиною.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!