Головна Новини Світ Африка Рідкісних чорних носорогів за останні роки стало майже на 1000 більше
commentss НОВИНИ Всі новини

Рідкісних чорних носорогів за останні роки стало майже на 1000 більше

Популяція чорних носорогів зросла з 4845 до 5630 особин за 6 років

20 березня 2020, 01:18 comments2911
Поділіться публікацією:
Рідкісних чорних носорогів за останні роки стало майже на 1000 більше

Популяція рідкісних африканських чорних носорогів, які знаходяться на межі зникнення, з 2012 по 2018 роки зросла майже на 1000 особин — з 4845 до 5630. Про це повідомляє британське видання The Guardian з посиланням на інформацію Червоного списку.

В цілях збереження тваринного виду переселяли людей, посилювали законодавства в сфері захисту дикої природи, розширювали місця проживання чорних носорогів, а також проводили безліч інших заходів. Серед іншого — скорочення масштабів браконьєрства з 2015 року.

Керівник Міжнародного союзу охорони природи Гретель Агулиар розповіла, що повільне відновлення популяції — результат надзвичайних зусиль світових держав. Також вона підкреслила, що цей факт підтверджує успіхи по збереженню дикої природи.

У Червоний список вносяться рідкісні види тварин і рослин. Сьогодні в ньому знаходяться більше 31 тисячі видів флори і фауни з усього світу, які перебувають на межі зникнення.

Як повідомляв портал "Коментарі", екс-міністр Тимофій Милованов вважає, що через карантин до 500 тисяч українців можуть втратити роботу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!