Головна Новини Світ Африка Президент ПАР розсмішив Мережу, заплутавшись у медичній масці
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент ПАР розсмішив Мережу, заплутавшись у медичній масці

Президент Південно-Африканської Республіки Сиріл Рамафоса не зміг одягнути медичну маску під час брифінгу про коронавірус

24 квітня 2020, 14:50 comments2682
Поділіться публікацією:








Президент ПАР розсмішив Мережу, заплутавшись у медичній масці

Президент Південно-Африканської Республіки Сиріл Рамафоса розсмішив Мережу, намагаючись одягнути медичну маску під час брифінгу про коронавірус. Глава держави оголосив про те, що з 1 травня в країні послаблюють карантин, після чого дістав маску. Втім, захисний засіб чинив опір, а ролик став "вірусним".

Сиріл Рамафоса надів маску на очі і намагався спустити її вниз, однак гумки злітали з вух. Секунд через 10 президент все ж здобув перемогу в "боротьбі".

"І що це було?", "Маски не здаються", "Став лайк, якщо ти оцінив старання нашого президента", — пишуть інтернет-користувачі в коментарях під відео.

Нагадаємо, в Мережі з'явився відеоролик того, як в Росії прив'язали до повітряної кулі величезну ікону із зображенням Ісуса Христа і запустили її в небо. Про це пишуть місцеві ЗМІ. Незвичайне дійство влаштували після Великодня в місті Каменськ-Уральський боксери. Як виявилося акцію релігійного характеру не погоджували з владою. Втім, та заявила, що карати нікого не будуть. Процес зняли на відео і виклали в YouTube.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!