Головна Новини Світ Африка Майже Мадагаскар: пінгвіни вільно гуляють по спорожнілих вулицях Африки
commentss НОВИНИ Всі новини

Майже Мадагаскар: пінгвіни вільно гуляють по спорожнілих вулицях Африки

Ці пінгвіни занесені в Міжнародну Червону книгу

28 квітня 2020, 19:26 comments4854
Поділіться публікацією:








Майже Мадагаскар: пінгвіни вільно гуляють по спорожнілих вулицях Африки

З-за поширення пандемії коронавіруса Covid-19 по спорожнілих вулицях міста Кейптаун на південному заході Південно-Африканської Республіки прогулюються три пінгвіна — майже як у відомій на весь світ серії мультфільмів "Мадагаскар". Відповідне відео опубліковане на YouTube і активно поширюється в соціальних мережах.

У південноафриканському фонді щодо збереження прибережних птахів розповів, що пінгвінів вже зловили заради їх власної безпеки. Цей вид пінгвінів називається "ослячим" — вони навіть занесені в Міжнародну Червону книгу, але це не завадило їм насолоджуватися прогулянками по людським вулицями в умовах загального карантину.

За словами Ронниса Деніелса з організації по збереженню прибережних птахів, пінгвіни зазвичай бояться наближення людей і не ризикують з'являтися у громадських місцях. Але із-за значного скорочення числа людей і машин на вулицях Кейптауна вони вирішили скористатися можливістю.


Як повідомляв портал "Коментарі", тварини помітили відсутність людини в перш багатолюдних і тепер відпочивають на пляжах і дорогах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!