Головна Новини Світ Африка Ще одна країна заявила про закінчення епідемії коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна країна заявила про закінчення епідемії коронавірусу

Нових випадків інфікування коронавірусом в країні не фіксували протягом останніх 17 днів

15 травня 2020, 12:10 comments2237
Поділіться публікацією:
Ще одна країна заявила про закінчення епідемії коронавірусу

Маврикій став ще однією країною, яка оголосила про закінчення епідемії коронавірусу. З офіційною заявою виступила влада країни, пише The Jakarta Post.

Маврикій — це невелика острівна держава в Африці. Його населення ледь сягає 1 млн 300 тис. осіб. Разом з тим, COVID-19 тут перехворіли 332 людини. 10 пацієнтів від коронавірусу померли.

З початком пандемії в країні ввели жорсткі обмеження і, схоже, карантин дав свої результати. За останні 17 днів на Маврикії не зафіксували жодного нового випадку захворювання. Всі ж, хто підхопив інфекцію раніше, вже одужали і повернулися додому.

"Цю битву ми виграли завдяки розумінню з боку громадян, які поставилися до всіх обмеженнь з розумінням. А це і повна заборона виходу на вулицю, закриття магазинів і кордонів", — звернувся до громадян голова маврикийского міністерства охорони здоров'я Кайлеш Ягутпал. Він також попросив співгромадян не втрачати пильність, адже небезпека нового спалаху коронавірусу все ще не минула.

"Війну ми ще не виграли", — додав Ягутпал.

Вже сьогодні в країні послаблять карантин. Підприємцям дозволять відкрити магазини з продуктами і промисловими товарами, пекарні, рибні і м'ясні лавки. Можна також організовувати весілля і похорони, але максимум на 10 осіб. А от торгові центри, бари, ресторани та ринки поки що будуть закриті. Як і місцеві пляжі, популярні серед іноземних туристів.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Словенія першою з європейських країн заявила про закінчення епідемії коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!