Головна Новини Світ Африка Ізраїль починає судове розслідування проти Нетаньяху
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль починає судове розслідування проти Нетаньяху

Прем'єр Нетаньяху постане перед судом за звинуваченнями в шахрайстві та корупції

24 травня 2020, 11:21 comments2442
Поділіться публікацією:
Ізраїль починає судове розслідування проти Нетаньяху

Черговий скандал з прем'єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньяху. Главу уряду підозрюють у хабарництві, зловживанні довірою і шахрайстві. Його свідчення  заслухають в суді. Про це повідомляє ВВС.

"Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху постане перед судом за звинуваченням у корупції, ставши першим діючим прем'єром в історії країни, якого будуть судити", — пишуть у виданні.

У той же час, Нетаньяху відкидає всі звинувачення і не збирається йти у відставку, незважаючи на численні заклики. Він вже назвав звинувачення "полюванням на відьом" і помстою політичних опонентів. Аналітики вважають, що Нетаньяху зацікавлений в тому, щоб відбілити репутацію, тому візьме участь у судовому засіданні, яке пройде в Єрусалимі.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Окружний суд Єрусалиму передали обвинувальні висновки у кримінальних проваджень, у яких фігурує глава уряду Ізраїлю Біньямін Нетаньяху. Про це повідомили у канцелярії генерального прокурора.

Документи передали після того, як прем'єр-міністр відкликав з кнесету прохання про імунітет. Відзначається, що Нетаньяху став першим діючим прем'єром, проти якого висунуті судові звинувачення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!