Головна Новини Світ Азія У Китаї чоловік розкидав по дорозі чотирнадцять тисяч доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї чоловік розкидав по дорозі чотирнадцять тисяч доларів

Китаєць викинув на дорогу 100 тисяч юанів

12 вересня 2019, 23:15 comments1815
Поділіться публікацією:
У Китаї чоловік розкидав по дорозі чотирнадцять тисяч доларів

У китайській провінції Фуцзянь 42-річний місцевий житель Хуанг викинув на дорогу 100 тис. юанів (14 тис. доларів), повідомляє видання South China Morning Post.

У повідомленні йдеться, що після того як чоловік "позбувся" від готівки, перехожі почали активно їх збирати, а водії заради зайвої купюри кидали авто. Інцидент викликав пробки на дорозі.

На місці події офіцери міського бюро поліції розкритикували Хуанга за "неналежну поведінку" і закликали тих, хто взяв гроші, віднести їх в поліцію. "Раптовий порив спричинив за собою великі неприємності для нього і сім'ї. Будь ласка, будьте раціональні і поверніть гроші", – йдеться в повідомленні.

В опублікованій поліцейськими заяві Хуанг пояснив, що дуже сподівається на повернення коштів, оскільки він "зі звичайної сім'ї і зовсім не багатий". Свій вчинок чоловік пояснив поганим днем на роботі. До речі, частину втраченої готівки йому вже повернули.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що китайський бізнесмен Джек Ма залишив керівництво гігантом електронної комерції Alibaba.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.scmp.com
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!