Подробиці вибуху в пакистанському потязі: загиблих стало більше

У вагонах перебувало 209 осіб, 73 з яких загинули

Кількість жертв в результаті вчорашньої трагедії в Пакистані досягло 73-х. За інформацією місцевих ЗМІ та правоохоронців, в лікарнях провінції Пенджаб за життя продовжують боротися десятки потерпілих, які намагалися врятуватися від вогню і вистрибували з палаючого потягу на ходу.

Нагадаємо, вчора вранці в місті Рахім-Яр-Хан в вагоні поїзда, що прямував з Карачі в Лахор, прогримів вибух. Пізніше правоохоронці, встановивши хронологію подій, розповіли, що вибухнули два газових балони, за допомогою яких самі пасажири хотіли приготувати собі сніданок. Вогонь поширився по вагону блискавично через рослинне масло, після чого перекинувся на сусідні два. В результаті, пожежа охопила два економ-вагони, а також один бізнес-класу – там знаходилося 209 осіб. Близько 40-ка згоріли живцем, інші вистрибували з палаючого складу, щоб врятуватися, і отримали різні травми. Машиніст не встиг застосувати екстрене гальмування.

Зараз є інформація про 73 загиблих, однак кількість жертв може збільшитися. До розслідування цієї справи вже підключили збройні сили Пакистану.


Як раніше повідомляли "Коментарі", в Пакистані бушує епідемія лихоманки денге: захворіли 20 тис осіб.