Головна Новини Світ Азія Кім Чен Ин посилює конфронтацію із світовим співтовариством
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Чен Ин посилює конфронтацію із світовим співтовариством

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин незабаром збере правлячу партію

4 грудня 2019, 11:31 comments1885
Поділіться публікацією:
Кім Чен Ин посилює конфронтацію із світовим співтовариством

Сьогодні стало відомо, що незабаром північнокорейський лідер Кім Чен Ин збере на зустріч лідерів правлячої партії. Аналітики стверджують, що ці кроки сигналізують про підготовку до конфронтаційної позиції з міжнародним співтовариством. Про це інформує Reuters.

Так, лідер країни вже вдруге за два місяці відвідає священну гору Пакту в Північній Кореї. Такі зустрічі часто проводилися, коли Північна Корея оголошувала про серйозні зрушення в політиці. Відправиться Кім Чен Ин в поїздку "при параді": на нарядних білих конях, у супроводі високопоставлених офіцерів армії. Як пише видання, мета — прищепити революційний дух народу.

Повідомляється, що США до кінця року необхідно відновити переговори про денуклеаризацію (ядерном роззброєння, — ред.), які зайшли в глухий кут. Інакше Північна Корея вибере новий сценарій розвитку подій – абсолютно незрозумілий для світової спільноти. Експерти вважають, що це може бути відновлення запуску міжконтинентальних балістичних ракет або ядерні випробування.

Нагадаємо, що у вівторок США заявили, що не відмовляться від переговорів з Пхеньяном.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Японія звернулася до лідерів світових країн через запуск ракет Північною Кореєю.

фото — KCNA



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!