Головна Новини Світ Азія Супутник виявив будівництво нового об'єкта на ракетному заводі у КНДР
commentss НОВИНИ Всі новини

Супутник виявив будівництво нового об'єкта на ракетному заводі у КНДР

Експерт назвав «великою новиною» будівництво нового об'єкта на заводі, пов'язаному з ракетами КНДР

24 грудня 2019, 09:49 comments2202
Поділіться публікацією:
Супутник виявив будівництво нового об'єкта на ракетному заводі у КНДР

Супутник помітив нове будівництво на заводі, що виробляє військову техніку для запуску ракет у Північній Кореї. Про це повідомляє АР.

Так, на супутниковому знімку, зробленому 19 грудня, видно завершення будівництва нового об'єкта на заводі March 16 Factory, який розташований неподалік Пхеньяну. Вважається, що там КНДР проводить розробки транспорту, щоб використовувати його як мобільні пускові установки для балістичних ракет великої дальності.

За словами директора програми нерозповсюдження у Східній Азії в Інституті Мідлбері Джеффрі Льюїса, розширення заводу стане "великою новиною". Так, наростання потужностей з виробництва мобільних пускових установок потенційно допоможе посилити північнокорейські сили і підвищити їх "живучість" під час ядерного конфлікту. Наголошується, що раніше в грудні на північному заході країни Північна Корея провела два великих випробування — запуск ракет великої дальності та ракетних двигунів.

Повідомляється, що супутники активізували роботу, оскільки зросла стурбованість громадськості через загрозу чергового запуску ракети КНДР. За даними видання, Північна Корея шукає поступки в ядерних переговорах з США, що зайшли в глухий кут. Раніше країна заявила, що її "різдвяний подарунок" для США залежить від дій Вашингтона.

picture

Нагадаємо, експерти розповіли "Коментарям", чому США не переконали КНДР відмовитися від ядерної зброї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!