Головна Новини Світ Азія В Індії за інтернет-провокації затримано понад 120 людей
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії за інтернет-провокації затримано понад 120 людей

Поліція припиняє спроби масових протестів

27 грудня 2019, 10:26 comments1722
Поділіться публікацією:
В Індії за інтернет-провокації затримано понад 120 людей

Влада найбільшого штату Індії Уттар-Прадеш затримала понад 120 громадян. Їх звинувачують у підбурюванні в інтернеті. Правоохоронці також заблокували доступ в інтернет у 21 окрузі. Таким чином влада протидіє можливим масовим протестам, які викликала нова редакція закону про громадянство.

"124 особи затримані за розміщення в соцмережах подстрекательского контенту. Розпочато 93 слідчих справи. Були вжиті заходи щодо 19 тис. 409 постів в соцмережах. З них 9 тис. 372 поста в Twitter, 9 тис. 856 постів в Facebook і 181 — у YouTube", — цитує індійський телеканал заяву поліції.

Новий закон про громадянство передбачає спрощене надання громадянства для немусульман з Афганістану, Пакистану і Бангладеш. Нові правила викликали невдоволення індійських мусульман, які вважають, що на отримання громадянства всі повинні мати рівні права, незалежно від віросповідання. Занепокоєння викликає також можливий потік біженців з Бангладеш.

Як повідомляв портал "Коментарі", загальна кількість загиблих під час протестів в Індії наближається до цифри — 20. Масові акції протесту проходять в Індії з минулого тижня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.ndtv.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!