Головна Новини Світ Азія КНДР остаточно відмовилася від дотримання мораторіїв ядерної угоди
commentss НОВИНИ Всі новини

КНДР остаточно відмовилася від дотримання мораторіїв ядерної угоди

Пхеньян звинуватив агресивні настрої США в зриві роззброєння Північної Кореї

21 січня 2020, 15:55 comments1995
Поділіться публікацією:
КНДР остаточно відмовилася від дотримання мораторіїв ядерної угоди

Офіційна влада Північної Кореї зробила заяву про небажання дотримуватися заборони ядерної угоди з США і Євросоюзом при випробуванні балістичних міжконтинентальних ракет. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на звернення радника місії КНДР при ООН Ю Юн Чол

Північнокорейський дипломат зазначив, що причиною такого рішення стало абсолютне ігнорування з боку Вашингтона дотримання термінів по ядерних переговорів.

"Ми не знайшли підстав для того, щоб більше залишатися в односторонньому порядку зобов'язанням, що інша сторона не виконує. Якщо США будуть продовжувати ворожу політику щодо КНДР, ніколи не буде денуклеаризації Корейського півострова", — підкреслив Чол.

Також радник місії зазначив, що КНДР готова шукати нові шляхи вирішення проблеми через накладення санкцій, яких, найімовірніше, будуть вимагати в США.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про причини того, що саме стало причиною зриву домовленостей між Пхеньяном і Вашингтоном, згідно з яким Північна Корея повинна відмовитися від ядерного озброєння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!