Головна Новини Світ Азія "Японія ніколи не визнає Крим російським", - посол
commentss НОВИНИ Всі новини

"Японія ніколи не визнає Крим російським", - посол

Такаші Кураі зробив заяву в ході святкового прийому в Києві

19 лютого 2020, 20:46 comments2126
Поділіться публікацією:
"Японія ніколи не визнає Крим російським", - посол

Сьогодні на прийомі на честь підготовки до святкування дня народження японського імператора Нарухіто, посол Такаші Кураі заявив чітку позицію країни східного сонця відносно Кримського півострова. Про це передає видання "Радіо Свобода".

Так, зібравши в київському посольстві дипломатів і представників українського керівництва, Кураі підкреслив незмінну підтримку Японії.

"Японія ніколи не визнає анексію Росією українського Криму", — підкреслив посол.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український гарант Володимир Зеленський взяв участь в інтронізації імператора Нарухіто, ставши першим президентом нашої країни, який мав честь бути присутніми на найдавнішої церемонії Японії. Втім, противники Зеленського додали "ложку дьогтю", в пух і прах розкритикувавши наряд першої леді України, назвавши його актом неповаги до імператорської сім'ї.

Втім пізнїше посольство Японії спростувало переконання "диванних критиків", подякувавши подружжю Зеленських за їх чудовий етикет і відповідність всіх правил дрес-коду.

"Їх одяг також добре гармоніював з благородною атмосферою і справив на японське суспільство дуже позитивне враження про подружжя і України як країни", — зауважили представники японської нації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!