Головна Новини Світ Азія Число жертв коронавірусу в Китаї перевищила 2100
commentss НОВИНИ Всі новини

Число жертв коронавірусу в Китаї перевищила 2100

Число загиблих від нового типу коронавірусу в Китаї збільшилася до 2118 осіб

20 лютого 2020, 05:33 comments1635
Поділіться публікацією:
Число жертв коронавірусу в Китаї перевищила 2100

Кількість смертельних випадків в результаті захворювань, викликаних коронавірусом нового типу збільшилося до 2118, повідомив Держкомітет з питань гігієни та охорони здоров'я Китаю.

Курс лікування успішно пройшли 16,1 тисяча осіб. Загальна кількість інфікованих перевищила 74,5 тисячі.

Нагадаємо, 31 грудня 2019 року влада Китаю заявила про спалах пневмонії в місті Ухань. Збудником захворювання є новий тип коронавірусу COVID-19.

Як повідомляло видання "Коментарі", в той час як спалах коронавіруса продовжує поширюватися по всьому Китаю, департамент місцевого уряду району Хайдянь об'єднався з урядовою газетою і студією казуальних ігор, щоб створити гру, в якій гравці борються з вірусами з допомогою дезінфікуючих засобів і масок N95.

Гра запущена 17 лютого, була ініційована відділом реклами окружного комітету Хайдянь в Пекіні і People's Daily, офіційною газетою Центрального комітету Комуністичної партії Китаю. Студія казуальних ігор Ohayoo, дочірня компанія власника TikTok ByteDance, допомогла розробити гру, китайська назва якої перекладається як "Битва патогенів".У цій грі геймери запобігають потраплянню різних персонажів, у тому числі нового коронавірусу, респіраторних захворювань і Сарса Мерса, на персонажа жіночої статі, розрізаючи їх в форматі, популярному в легендарної гри Fruit Ninja по подрібненню дині. Натхненні поведінкою вірусів в реальному житті, лиходії у грі можуть видозмінюватися і розмножуватися, що ускладнює їх знищення. У кінці кожного раунду на екрані з'являється підказка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!