Головна Новини Світ Азія За добу в китайській провінції Хубей від коронавірусу померли ще 115 осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

За добу в китайській провінції Хубей від коронавірусу померли ще 115 осіб

В результаті загальна кількість підтверджених випадків захворювання коронавірусу в Хубей досягла 62 442 осіб

21 лютого 2020, 03:35 comments1561
Поділіться публікацією:
За добу в китайській провінції Хубей від коронавірусу померли ще 115 осіб

У четвер, 20 лютого, в центральній провінції Китаю Хубей було зареєстровано 411 нових підтверджених випадків коронавирусної інфекції. Про це повідомляє Reuters.

Вперше за три дні фіксується збільшення кількості захворілих. Добою раніше зафіксували 349 хворих.

В результаті загальна кількість підтверджених випадків захворювання в Хубей досягла 62 442 осіб.

"Число загиблих у Хубей від спалаху досягло 2144 на кінець четверга, що на 115 більше, ніж у попередній день", — йдеться в повідомленні.

 Як повідомляло видання "Коментарі", в той час як спалах коронавірусу продовжує поширюватися по всьому Китаю, департамент місцевого уряду району Хайдянь об'єднався з урядовою газетою і студією казуальних ігор, щоб створити гру, в якій гравці борються з вірусами з допомогою дезінфікуючих засобів і масок N95.

Гра запущена 17 лютого, була ініційована відділом реклами окружного комітету Хайдянь в Пекіні і People's Daily, офіційною газетою Центрального комітету Комуністичної партії Китаю. Студія казуальних ігор Ohayoo, дочірня компанія власника TikTok ByteDance, допомогла розробити гру, китайська назва якої перекладається як "Битва патогенів".У цій грі геймери запобігають потраплянню різних персонажів, у тому числі нового коронавірусу, респіраторних захворювань і Сарса Мерса, на персонажа жіночої статі, розрізаючи їх в форматі, популярному в легендарної гри Fruit Ninja по подрібненню дині. Натхненні поведінкою вірусів в реальному житті, лиходії у грі можуть видозмінюватися і розмножуватися, що ускладнює їх знищення. У кінці кожного раунду на екрані з'являється підказка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!