Головна Новини Світ Азія Північна Корея вперше запустила снаряди в 2020 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Північна Корея вперше запустила снаряди в 2020 році

Попередній запуск КНДР провела 28 листопада 2019 року.

2 березня 2020, 17:51 comments1899
Поділіться публікацією:
Північна Корея вперше запустила снаряди в 2020 році

Сьогодні, 2 березня, Північна Корея випустила два невпізнаних снаряда у бік Японського (Східного) моря вперше в 2020 році, про це повiдомляє Yonhap.

В Об'єднаному комітеті начальників штабів Південної Кореї повідомили, що снаряди були випущені у східного узбережжя Вонсана (місто на південному сході КНДР) вдень у понеділок. Дальність і висота польоту, а також тип снарядів залишаються невідомими.

Південна Корея заявила, що їх військові стежать за ситуацією і зберігають боєздатність на випадок додаткових запусків і непередбачених ситуацій.

Востаннє Північна Корея проводила запуск ракет 28 листопада 2019 року. Але вже в кінці 2019 року лідер КНДР Кім Чен Ин пообіцяв показати "нову стратегічну зброю" і вимагав від Вашингтона поступок з ядерного питання.

Експерти припускають, що "новою стратегічною зброєю" може виявитися міжконтинентальна балістична ракета (МБР) або балістична ракета підводного базування (БРПБ).

Як повідомляв портал "Коментарі", в кінці січня Північна Корея остаточно відмовилася від дотримання мораторіїв ядерної угоди і звинуватила агресивні настрої США в зриві роззброєння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!