Головна Новини Світ Азія Прем'єр-міністр Індії віддав жінкам свої акаунти в соцмережах
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр-міністр Індії віддав жінкам свої акаунти в соцмережах

Індійський чиновник зробив незвичайний подарунок на 8 березня

8 березня 2020, 15:45 comments3154
Поділіться публікацією:
Прем'єр-міністр Індії віддав жінкам свої акаунти в соцмережах

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді передав на один день свої акаунти в соцмережах жінкам. Таким незвичайним чином він вирішив відзначити свято 8 березня. Відповідну інформацію глава індійського уряду розмістив в Twitter.

"Вітаю з Міжнародним жіночим днем! Ми вітаємо дух і досягнення жіночої сили і енергії. Як я вже говорив кілька днів тому, я виходжу (з акаунтів). Протягом цього дня сім відібраних жінок будуть ділитися своїм життєвим досвідом і, можливо, спілкуватися з вами через мої аккаунти в соціальних мережах", — повідомив прем'єр.

Про своє рішення Моді повідомив заздалегідь — він звернувся до своїх читачів із проханням повідомляти про видатних жінок. В результаті було відібрано сім кандидаток, яким тимчасово перейшло право користуватися акаунтами прем'єра.

Зазначимо, що Нарендра Моді має велику популярність у соцмережах і має десятки мільйонів передплатників. Так, у мережі Facebook у політика 44 млн передплатників у Twitter на нього підписані 53,3 млн осіб.

Як повідомляв портал "Коментарі", президент Трамп і медіамагнат Блумберг облаяли один одного в Twitter за невдачі в бізнесі і політиці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!