Головна Новини Світ Азія Втрата мільярдів за ніч: в Азії завдяки коронавірусу з'явилась нова найбагатша людина
commentss НОВИНИ Всі новини

Втрата мільярдів за ніч: в Азії завдяки коронавірусу з'явилась нова найбагатша людина

Відтепер найбагатшою в Азії людиною є засновник китайської компанії Alibaba Джек Ма, який за добу обігнав власника індійського холдингу Reliance Industries Мукеша Амбані

10 березня 2020, 08:15 comments2718
Поділіться публікацією:
Втрата мільярдів за ніч: в Азії завдяки коронавірусу з'явилась нова найбагатша людина

У зв'язку з коронавірусом і падінням цін на нафту в Азії оновився список найбагатших людей планети. Відтепер його лідером є засновник китайської компанії Alibaba Джек Ма, статки якого оцінюють в 44,5 млрд доларів. Причому Ма обігнав свого попередника цієї ночі, повідомляє агентство Bloomberg.

Раніше найбагатшою людиною Азії був власник індійського холдингу Reliance Industries Мукеш Амбані: за минулу добу він втратив 5,8 млрд доларів, і тепер він володіє статком у 41,8 млрд. Як передає агентство, цієї ночі Ма мінімізував втрати завдяки тому, що в світі зріс попит на мобільні додатки і хмарні сховища, які розробляє його компанія. Зараз Джек Ма очолює рейтинг найбагатших людей в Азії і займає 18-е місце серед мільярдерів планети.

За 2019 рік кількість доларових мільярдерів Китаю перевищила чисельність мільярдерів США, про що передає німецьке видання Deutchе Welle.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!