Головна Новини Світ Азія У Перу чоловікам і жінкам заборонили одночасно перебувати на вулиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Перу чоловікам і жінкам заборонили одночасно перебувати на вулиці

У період карантину в Перу вирішили, що їх громадяни, в залежності від статі, можуть виходити з будинку у певні дні тижня

3 квітня 2020, 12:40 comments1961
Поділіться публікацією:
У Перу чоловікам і жінкам заборонили одночасно перебувати на вулиці

У Перу ввели незвичайну заборону в рамках карантину через коронавірус. Як передає ВВС, відтепер чоловіки і жінки не можуть перебувати на вулиці одночасно.

Місцева влада вирішила, що їх громадяни, в залежності від статі, можуть виходити з будинку по дням тижня. Так, для жінок дозволено перебувати на вулиці по вівторках, четвергах і суботах, для чоловіків — по понеділках, середах і п'ятницях. У неділю вихід з будинку категорично заборонений для всіх. Такі жорсткі заходи триватимуть, щонайменше, до 12 квітня.

Раніше "Коментарі" писали про те, що президент Філіппін Родріго Дутерте зробив шокуючу заяву. Глава держави зізнався, що дозволив поліцейським і військовим робити постріл на смерть, якщо хтось із носіїв коронавірусу порушить карантин і чинитиме опір правоохоронцям.

"Мій наказ поліції і армії: якщо є якісь проблеми, і якщо трапиться так, що вони чинитимуть опір і ваше життя буде в небезпеці — стріляти на поразку, на смерть. Це зрозуміло? На смерть", – сказав лідер Філіппін, де від коронавірусу померло 96 осіб, а інфіковані 2300.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!