Головна Новини Світ Азія У Північній Кореї відзначили головне свято країни
commentss НОВИНИ Всі новини

У Північній Кореї відзначили головне свято країни

Корейці відзначають національне свято День Сонця

15 квітня 2020, 10:02 comments2013
Поділіться публікацією:
У Північній Кореї відзначили головне свято країни

Громадяни КНДР відзначають найбільш важливе національне свято — День Сонця. В цьому році це 108 річниця з дня народження Кім Ір Сена, якого вважають засновником республіки. У зв'язку з пандемією, святкування пройдуть без масових заходів, які традиційно проводяться в цей день.

Вулиці Пхеньяну прикрасили прапорами та агітаційними плакатами. З самого ранку корейці покладають квіти до статуї Кім Ір Сена і Кім Чен Іра.

Відзначається, що люди приходять сім'ями і намагаються триматися на відстані один від одного, всі використовують захисні маски.

На вулицях Пхеньяну людей небагато. Відсутні вуличні оркестри — їх замінили динаміками, з допомогою яких транслюють патріотичні пісні. Виступи танцювальних колективів теж вирішили не проводити. В цілому, карантинні заходи діють у КНДР з лютого.

Як повідомляв портал "Коментарі", пандемія COVID-19 обійшла стороною Північну Корею. В республіці не виявлено жодного випадку зараження. Про це сказано в доповіді уряду, який представили на сесії Верховного народного зібрання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!