Головна Новини Світ Азія Названа кандидатура на заміну Кім Чен Ина
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа кандидатура на заміну Кім Чен Ина

В екстреному випадку пост глави КНДР Кім Чен Ина може зайняти його сестра

22 квітня 2020, 11:42 comments3644
Поділіться публікацією:
Названа кандидатура на заміну Кім Чен Ина

Хворого лідера Північної Кореї Кім Чен Ина в екстреному випадку може замінити його рідна сестра Кім Е Чжон. Про це пишуть ряд іноземних медіа.

Так, на пленумі ЦК Трудової партії Кореї в кінці 2019 року було прийнято рішення, що у разі раптової смерті Кім Чен Ина, державу очолить його сестра. Жінка є однією з найбільш видатних постатей в режимі Кіма. В свій 31 рік її називають найвпливовішою жінкою в країні та ключовою фігурою в партійній і військовій сферах.

Нагадаємо, ЗМІ переполошилися через зникнення Кім Чен Ина. Так, здоров'я Кім Чен Ина виявилося в небезпеці, повідомили журналісти CNN. Із власних джерел їм вдалося дізнатися, що північно-корейському лідерові зробили операцію, але через перевтому, ожиріння і паління його стан погіршився. Щоб дізнатися це журналістам довелося звернутися до своїх джерел в американській розвідці. Адже в самій Північній Кореї дані про стан свого лідера зазвичай ретельно приховують.

Однак його "зникнення" не залишилося непоміченим. Кім Чен Ина не було на свято в честь народження його діда — Кім Ір Сена, якого вважають засновником КНДР. Ина в останній раз бачили на публіці ще десять днів тому. За інформацією південно-корейського видання NK, диктатор переніс кардіологічну операцію і зараз відновлюється на власній віллі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.yomiuri.co.jp/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!