Головна Новини Світ Азія Смерть Кім Чен Ина може призвести до кровопролиття, - експерти
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть Кім Чен Ина може призвести до кровопролиття, - експерти

В американській розвідці кажуть, що лідер КНДР Кім Чен Ин дійсно перебуває у важкому стані

23 квітня 2020, 09:05 comments4589
Поділіться публікацією:
Смерть Кім Чен Ина може призвести до кровопролиття, - експерти

Джерела в американській розвідці повідомляють, що чутки про те, що лідер КНДР Кім Чен Ин зараз перебуває в тяжкому стані, є правдивими. Про це повідомляє CNN, а також японське видання "Санкей сімбун", додаючи, що корейський лідер переніс операцію на серцево-судинній системі.

Як відомо, Кім Чен Ину немає і 40 років, однак через схильність до ожиріння у нього з'явилися проблеми зі здоров'ям. На публіці в останній раз лідер КНДР з'являвся 11 квітня, після чого зник з очей, і немає ніякої офіційної інформації про причини його відсутності.

У статті японські журналісти стверджують, що якщо Кім Чен Ин помре або виявиться недієздатним, ситуація стане непередбачуваною і може похитнути безпеку всього Корейського півострова. Як відомо, північнокорейська система існує тільки заради захисту диктатора і здійснення його бажань. Якщо Кім не зможе відновитися, не виключають краху системи, або армія може почати зовнішню агресію — пише японський ЗМІ. Експерти кажуть, що може статися громадянська війна і кровопролиття за владу.

Нагадаємо, хворого лідера Північної Кореї Кім Чен Ина в екстреному випадку може замінити його рідна сестра Кім Е Чжон. Так, на пленумі ЦК Трудової партії Кореї в кінці 2019 року було прийнято рішення, що у разі раптової смерті Кім Чен Ина держава очолить його сестра. Жінка є однією з найбільш видатних постатей в режимі Кіма. В свій 31 рік її називають найвпливовішою жінкою в країні і ключовою фігурою в партійній і військовій сферах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!