Головна Новини Світ Азія У Північній Кореї розповіли про повернення Кім Чен Ина до управління КНДР
commentss НОВИНИ Всі новини

У Північній Кореї розповіли про повернення Кім Чен Ина до управління КНДР

Міністр закордонних справ Південної Кореї Кан Ген Хва заявила, що нічого незвичайного всередині Північної Кореї немає, а Кім Чен Ин виконує державні справи у звичайному режимі

28 квітня 2020, 10:25 comments2652
Поділіться публікацією:
У Північній Кореї розповіли про повернення Кім Чен Ина до управління КНДР

Лідер КНДР Кім Чен Ин виконує державні справи в звичайному режимі. Про це заявляють чиновники його уряду, наводячи в якості аргументів триваючу роботу і розпорядження від глави держави.

Так, міністр закордонних справ Південної Кореї Кан Ген Хва заявила, що "ніяких незвичайних ознак всередині Північної Кореї" немає. Чиновник запевняє, що Пхеньян зосередився на запобіганні поширенню коронавірусу, доказом чому служать закладка фундаменту нової лікарні у столиці і розширення бюджету країни на охорону здоров'я.

Крім того, північнокорейські ЗМІ повідомляють, що Кім відправляє дипломатичні листи і передає подарунки почесним громадянам КНДР. При цьому нові фотографії лідера КНДР не публікуються, а в останній раз він з'являвся на публіці 11 квітня.

Нагадаємо, особистий поїзд Кім Чен Ина на вихідних помітили в курортному містечку Вонсан. При цьому самого Ина там ніхто не бачив.

Чутки про зникнення Кім Чен Ина в світових ЗМІ стали розповзатися ще два тижні тому. Спочатку північнокорейський лідер перестав з'являтися на публіці, потім не прийшов на святкування дня народження свого діда, який заснував КНДР. А це одне з найбільших свят у країні. На минулому тижні деякі ЗМІ заявили про те, що Кім Чен Ин мертвий. Незабаром дипломат Алехандро Као де-Бенос, який керує Корейською асоціацією дружби, запевнив, що ця інформація не відповідає дійсності.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, як офіційна влада КНДР прокоментувала чутки про хворобу і смерть Кім Чен Ина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!