Рубрики
МЕНЮ
Виолетта Комаровская
Колишній шеф-кухар Кім Чен Ина розповів, чим годував північно-корейського лідера. За словами Кендзі Фудзімото, президент КНДР не гребував жирною і калорійною їжею і саме тому розтовстів майже до 130 кілограмів, пише видання Mirror.
Фудзімото керував на кухні Кім Чен Ина, зокрема, у 2015 році. У той період, лідер Північної Кореї міг за один вечір випити дві повні пляшки "Cristal". Це елітне шампанське, вартість якого близько 6 тисяч гривень за пляшку. Також під шампанське Кім Чен Ин любив з'їсти яловичий стейк з м'яса преміальної якості, а закусити все це сиром Емменталь, каже кухар.
Але особлива пристрасть у лідера КНДР була до висококалорійних і дорогих страв. Наприклад, він часто замовляв фуа-гра або ж яловичину Вагью. Також в його меню частенько з'являвся такий делікатес, як суп з плавників акули, стверджує Фудзімото. Одна така страва обходилася десь у 8 тисяч гривень, якщо перевести на українські гроші.
Раніше деякі світові ЗМІ, зокрема CNN, писали про те, що саме ожиріння могло стати причиною важкого стану Кім Чен Ина після нібито проведеної операції на серці.
Про зникнення Кім Чен Ина в світових ЗМІ говорять вже другий тиждень поспіль. New York Times навіть написали про його смерть. Проте офіційні представники КНДР цю інформацію заперечують.
Раніше "Коментарі" писали про те, що відомо про стан Кім Чен Ина Дональду Трампу.
Новини партнерів
Новини