Головна Новини Світ Азія Кім Чен Ин вперше за довгий час з'явився на публіці
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Чен Ин вперше за довгий час з'явився на публіці

Північнокорейські ЗМІ опублікували фото з заходу, на якому був присутній Кім Чен Ин

2 травня 2020, 11:13 comments2940
Поділіться публікацією:
Кім Чен Ин вперше за довгий час з'явився на публіці

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин з'явився на публіці – в п'ятницю відвідав завод. Інформація про це з'явилася в північнокорейських ЗМІ після того, як за всьому світу поширювалася інформація про те, що Кім Чен Ин захворів коронавірусом, передає The New York Times.

Відзначається, що Кім Чен Ин з'явився на церемонії на заводі в місті Санчон, повідомило державне інформаційне агентство Північної Кореї, пізніше з'явилися фотографії з цього заходу. Правда виданню не вдалося підтвердити цю інфомацію.

Востаннє 36-річний Кім Чен Ин публічно виступав 11 квітня. Припущення про його здоров'я і про те, хто очолить закриту країну, якщо він стане недієздатним або помре, почали крутитися після того, як Кім пропустив державні святкування найбільшого свята своєї країни 15 квітня. В цей день КНДР відзначає День народження свого діда Кім Ір Сена, засновника країни.

Згодом поширилися чутки, що Кім Чен Ин знаходився в серйозній небезпеки, у вегетативному стані після невдалої операції на сердечному клапані або в карантині після зараження COVID-19. В інших повідомленнях говорилося, що Китай направив лікарів в Пхеньян, щоб врятувати його.

Після свого первісного звіту в суботу північнокорейське інформаційне агентство опублікувало фотографії, на яких усміхнений Кім Чен Ин аплодує, перерізує стрічку і варто з руками за спиною на новому заводі добрив.

Нагадаємо, портал "Коментарі" зібрав всілякі версії зникнення лідера КНДР Кім Чен Ина, розібрався в можливих наслідках його зникнення і прикинув – хто може стати його наступником при найгіршому сценарії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!