Головна Новини Світ Азія В Індії на лікарні скинули мільйони пелюсток троянд
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії на лікарні скинули мільйони пелюсток троянд

Пелюстки яскраво-червоних троянд скинули з вертольотів на 12 індійських лікарень, де рятують пацієнтів з коронавірусом

4 травня 2020, 09:18 comments2093
Поділіться публікацією:








В Індії на лікарні скинули мільйони пелюсток троянд

В Індії на лікарні скинули мільйони пелюсток червоних троянд. Так місцева влада вирішила подякувати лікарям, які рятують хворих з коронавірусом. Відео "квіткової" акції подяки очевидці опублікували в соцмережах.

Спочатку акцію влаштувало Міністерство оборони країни. Пізніше до них приєдналися представники військово-морського флоту.

Пелюстки червоних троянд завантажили у військові вертольоти, а також у кілька винищувачів. Потім проклали маршрути таким чином, щоб охопити лікарні, де інфікованих коронавірусом найбільше. Зокрема, три з них перебуває з столиці — Делі. Пролітаючи над цими закладами, військові скинули десятки кілограмів пелюсток. З боку це було схоже на справжній квітковий дощ.


Скачать видео

Підтримати колег вирішили і представники індійського флоту. Військові моряки назвали медиків воїнами, які ведуть боротьбу з підступним вірусом. Тому вони вирішили запустити на їхню честь сигнальні ракети і включити на деякий час сирени на п'яти військових кораблях. Крім того, судна прикрасять плакатами, на яких напишуть слова вдячності лікарям.

Нагадаємо, що в Індії коронавірус Covid-19 підхопили близько сорока тисяч осіб. І більше тисячі трьохсот врятувати не вдалося.

Раніше "Коментарі" розповідали, як в Індії намагалися вигнати коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!