Головна Новини Світ Азія Таємниця зникнення Кім Чен Ина: диктатора не оперували, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Таємниця зникнення Кім Чен Ина: диктатора не оперували, - ЗМІ

Високопоставлений чиновник в адміністрації лідера КНДР Кім Чен Ина спростував чутки про зникнення диктатора за станом здоров'я

4 травня 2020, 09:55 comments2962
Поділіться публікацією:
Таємниця зникнення Кім Чен Ина: диктатора не оперували, - ЗМІ

Лідера Північної Кореї Кім Чен Ина, який зник з поля зору на три тижні, не оперували. Про це повідомляє високопоставлений чиновник в адміністрації лідера КНДР, який зволів залишитися інкогніто, пише місцеве видання Yonhap.

Джерело повідомляє, що Кім Чен Ин не піддався навіть "помірним" медпроцедурам, не те що операції. Про те, де насправді був лідер КНДР і чому зник, інсайдер не повідомляє.

Чутки про зникнення Кім Чен Ина в світових ЗМІ стали розповзатися ще три тижні тому. Спочатку північнокорейський лідер перестав з'являтися на публіці, потім не прийшов на святкування дня народження свого діда, який заснував КНДР. А це одне з найбільших свят у країні. Крім того, деякі ЗМІ заявили про те, що Кім Чен Ин мертвий. Незабаром дипломат Алехандро Као де-Бенос, який керує Корейською асоціацією дружби, запевнив, що ця інформація не відповідає дійсності.

На публіці диктатор з'явився 2 травня. Лідер Північної Кореї відвідав завод, інформація про що з'явилася в північнокорейських ЗМІ. Відзначається, що Кім Чен Ин з'явився на церемонії на заводі в місті Санчон, повідомило державне інформаційне агентство Північної Кореї, пізніше з'явилися фотографії з цього заходу. Правда, виданню не вдалося підтвердити цю інформацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!